• dolfijn-nakari-2015_2.jpg

 

Helaas, helaas: de maatregelen die zijn afgekondigd hebben voor onze vereniging wederom grote gevolgen. Per direct moeten we stoppen met trainen, opleiden en vrij zwemmen.
Afgelopen weken waren we met inzet van velen weer begonnen om ons vaste programma weer op te starten. Aan de inzet heeft het niet gelegen.
In ieder geval gaan we elkaar tot en met 17 januari 2021 niet meer ontmoeten in verenigingsverband.
Laten we de moed niet verliezen en uitkijken naar begin volgend jaar, wanneer we voor de derde keer alle activiteiten weer hopen op te starten.
Zodra we weer mogen trainen, kunnen we ook bijna weer buiten duiken, daar kijken we allemaal naar uit.
We rekenen op jullie geduld en begrip. Ook al is deze periode voor ons allen moeilijk, toch hopen we als bestuur dat iedereen goede feestdagen heeft, ook al zal het anders zijn dan we gehoopt hadden.

Hopelijk tot snel aan de zwembadrand of ergens anders, pas goed op jezelf en blijf corona-vrij!

Bestuur Duikteam Ad Fundum Ermelo

 
 

 

Altijd al eens willen duiken? Duikteam Ad Fundum heeft plek voor nieuwe leden.

 
Duikteam Ad Fundum in Ermelo is aangesloten bij de IADS (International Association of Diving Schools), een duikbond die vergelijkbaar is met PADI, maar dan minder groot.
Om te zorgen dat het voor iedereen mogelijk is om de duiksport te kunnen beoefenen, proberen we de kosten van de vereniging zo laag mogelijk te houden. Voor € 17,50 per maand kun je lid worden.